Voor wie?

Jongeren uit scholen (vanaf het 3e leerjaar) of studenten aan Universiteiten of Hogescholen, alsook jongeren- en jeugdwerkingen, jeugdbewegingen…

Hoe?

We spreken af op de Luchthaven van Antwerpen/Deurne. Contacteer ons enkele minuten voor aankomst op 0456/206965 en wij ontvangen u aan het “rond punt” bij het inrijden van de luchthaven.

Een vlucht (incl. taxitijd) duurt ongeveer 25 minuten. Ben je benieuwd naar de route die we vliegen? Kijk dan zeker op deze pagina!

Voor de wachtende deelnemers en begeleiders is er aan het gebouw van Jeugd & Luchtvaart de nodige accommodatie om (bij gunstig weer) buiten te spelen en te lunchen. Momenteel is er op de luchthaven geen mogelijkheid om eten te kopen, voorzie dus je eigen lunchpakket. Een beperkt aanbod aan dranken dunnen we jullie wel aanbieden.

Optioneel kan er in combinatie met deze rondvlucht een boeiende rondleiding aan de luchthaven gekoppeld worden. In groep ga je o.l.v. een ervaren gids:

  • via de normale procedures als “passagier” via de beveiliging (metaal- en drugsdetector) naar de “airside” (d.i. de beveiligde zone waar enkel piloten en gescreende passagiers mogen komen) en bezoek je:
  • het Stampe & Vertongen luchtvaartmuseum;
  • enkele hangars
  • onderhouds- en herstellingsateliers
  • de brandweer (onder voorbehoud omdat de situatie bezoekers niet altijd kan toelaten)

Deze rondleiding duurt ongeveer 2 uur.

Prijs

Rondvlucht: € 90 per vlucht (2 tot 3 personen). Contact: info@jeugdenluchtvaart.be

Rondleiding luchthaven en museum contact: luchthavenbezoeken@gmail.com

Wij beantwoorden graag alle concrete vragen! Neem gerust vrijblijvend contact op!

Logo

Vind ons

Adres
Hoofdstraat 123
New York, NY 10001

Uren
Maandag—vrijdag: 9:00–17:00
Zaterdag & zondag: 11:00–15:00